top of page
received_1044711043130550_edited_edited_edited_edited.png

Camilla Mattjus

Grundare och VD

Camilla Mattjus är grundaren av COMPALL Oy Ab (2020), tillsammans i företaget finns fyra delägare. Hon är uppvuxen i Pedersöre, Finland och numera bosatt i Vasa, Finland. En kronisk optimist som med glädje stiger ut ur komfortzonen för att pröva på nya saker – eftersom varje ny situation är en lärdom.

Utbildad Sjukskötare (2012) och har även en Masters i Global hälsa (2018), behörighet som lärare (2019) samt en magister i Hälsovetenskaper (2020) med biämnet välfärdsteknologi och numera doktorand inom Hälsovetenskaper med inriktning på välfärdsteknologi – med denna bakgrund har Camilla en bred erfarenhet samt kunskap inom området vård och välfärdsteknologi. 

Camilla har ett stort intresse för utveckling av vården med hjälp av teknologi, speciellt patientsäkerheten men också att trygga säkerheten på arbetsplatsen. 

Camillas roll i COMPALL är som VD var hon håller i trådarna för diverse event, i tätt samarbete med delägarna i företaget.

På fritiden tycker Camilla om att upptäcka nya platser, vara i naturen och umgås med familj och vänner. 

Johnny har en diplomingenjörsexamen i automationsteknik och började jobba som konsult och programmerare inom industrin 2015.

Sen 2021 fungerar han som projektledare och förman för automationsutvecklingen hos sin nuvarande arbetsgivare.

Sin programmeringsabstinens stillar han som programmerare hos COMPALL och han trivs som bäst när han får problemlösa och optimera. Alla Johnnys beslut baserar sig på fakta och siffror.

 

Nästan alla typer av idrott faller Johnny i smaken och bastubad är också en stor favorit.

 

IMG_20220528_175123_edited_edited_edited.png

Johnny Backlund

Programmerare
david_edited_edited.png

David Björklund

Programmerare

David programmerar och utvecklar COMPALLS projekt. Han brinner för att göra världen bättre på ett vettigt sätt och därför valde han att börja jobba med COMPALL. För att lyckas på ett företag krävs kunskap, trygghet och kompetens.

David studerar till IT-ingenjör och har siktet inställt på produktionsutveckling. Försäljning har varit en stor del av arbetslivet och han gillar att träffa nya intressanta personer. Han gillar även utmaningar och försöker alltid utveckla sina projekt.

David är en positiv man som är bosatt i Åbo tillsammans med sin familj. Hans intressen och hobbyn är datorer, träning, utevistelse och datorspel. Att vistas ute i naturen med hunden och familjen ger ett lugn som är svårt att nå någon annanstans.

Simon Långsjö är uppvuxen i Pedersöre, Finland men bor numera med sambo och två barn i Jakobstad, Finland.

 

Förutom programmering är han även intresserad av allt nytt som händer i teknikvärlden. Simon är en positiv och utåtriktad person som gärna drar ett skämt nu som då.

Med en bakgrund som systemutvecklare och en Bachelor of Engineering i informationsteknik (2014) har Simons uppgifter i företaget hittills varit programmering och planering av programvaran. Vid tangentbordet trivs han bäst med att lösa olika problem och strukturerat implementera nya saker. 

 

Fritiden spenderas mestadels med familjen. För att hålla sig i form med ett skrivbordsjobb, håller han även på med olika motionsaktiviteter. Cykling och löpning på sommaren och ett nyfunnet intresse för skidning på vintern. 

IMG_20220531_212721_Bokeh_edited_edited.png

Simon Långsjö

Programmerare
P4240227_edited.png

Matias Risikko

Designer

Matias Risikko har en bakgrund som journalist för både tidning och radio och därmed har han en omfattande erfarenhet inom kommunikation och skapande av både regionala och nationella nyheter om det privata och offentliga.

Hans nuvarande arbetsuppgifter är att producera innehåll om innovationer från ett flertal olika områden som bland annat politik, teknik och industri.

I COMPALL teamet är Matias den positiva killen som älskar att ta an nya utmaningar i rollen som Compalls UX- and UI- designer och copywriter.

På sin fritid är Matias en läsare, cyklist och vandrare som tycker om att utforska både naturen och städer i jakt på nya perspektiv och smarta lösningar.

bottom of page